“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself  that you have built against it.”

                                                 Rumi

Aanbod individuele sessies

Intake

Er vindt een continue wisselwerking plaats tussen ons fysieke, emotionele, mentale, energetische en spiritueel niveau. De intake sessie bestaat uit een uitgebreide anamnese om een goed beeld te krijgen van de wisselwerking tussen deze niveaus in relatie tot je hulpvraag of klacht. Op die manier kan ik de juiste methoden inzetten die dienend zijn aan jouw unieke proces.

Vervolgsessie

In een vervolgsessie gaan we aan de slag met je hulpvraag. Afgestemd op jouw proces zet ik diverse technieken in op het gebied van gesprekken, fysieke oefeningen en healing. Doel van de sessies is om meer bewustzijn te creëren op blokkades, deze te transformeren en je concrete handvatten te bieden die je in je dagelijks leven kunt inzetten om je verlangen te leven.

Chakra Reading

In deze sessie stem ik me af op jouw veld en de vraag die je hebt.

In het uur dat volgt laat ik de informatie die in het bewustzijnsveld wil komen, toe. Een enkele keer zal ik om een verdiepende vraag vragen maar doorgaans vul ik het uur met de woorden die gezegd willen worden. 

Iedere reading wordt opgenomen en is zodoende ook na de sessie nog toegankelijk.

Een chakra reading staat op zichzelf, er wordt niet gewerkt aan de thema's die naar voren komen uit de reading. Je kunt dit wel in een reguliere vervolgsessie doen. Je kunt de reading gebruiken als verdiepend inzicht om meer bewustzijn te creëren op een bepaald thema.

Hands on Healing

In deze sessie werk ik d.m.v. diverse healingtechnieken aan het verminderen of opheffen van blokkades die in het energieveld getransformeerd mogen worden op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Deze sessies zijn met name bedoeld voor diegenen die al een bewustzijnstraject bewandelen.

Een healingsessie kan een zeer goede aanvulling zijn op bijvoorbeeld therapieën  als core-energetica, pesso, acupunctuur, coachingstrajecten etc.

Tijdens de healing lig je met je kleren aan op een healingtafel.

Verwachtingen

Wat kun je in mijn sessies verwachten?  Voor alle sessies geldt dat we elkaar in gelijkwaardigheid ontmoeten. Ik bied je daarbij veiligheid, warmte, een open hart en aanwezigheid met de intentie dat jij je uitgenodigd voelt om jezelf te laten zien. Ik neem je proces niet uit handen, maar begeleid je erin stappen te ondernemen waardoor je je verlangen gaat leven. Ik verwacht daarbij van jou toewijding aan je eigen proces.

 
 
soap-bubble-4544703_1920_edited_edited_e