Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be?

                                                                            Marianne Williamson

Foto by Isabelle Renate la Poutré

Over mij

Het is een paar maanden voor mijn 30e verjaardag. Ik kijk in de spiegel. Een paar verdrietige, angstige ogen kijken terug. Wie is dat? Ik kijk en kijk maar ik ken de de jonge vrouw die terug kijkt niet. Ik word verdrietig. Ik voel in mijn lijf een verlangen en een gemis. Een verlangen naar die paar ogen die me aanstaren. Wie is dat toch? En wie is het die ik zo mis. De ervaring heeft een diepe impact op mij. Ik ben vastberaden op zoek te gaan naar het antwoord op de vraag: Wie of wat is het die door mijn ogen kijkt? Een vraag waar ik in mijn pubertijd ook mee bezig was maar die ik gaandeweg het leven ben vergeten.

Met die vraag begin ik een zoektocht in zingeving en spiritualiteit. 10 jaar lang ben ik bijna dagelijks bezig met spirituele bewustwording door trainingen, cursussen, opleidingen te volgen. Ik verken mijn angsten, verlangens en patronen door veel verschillende vormen van therapie.

Al snel voel ik een sterk verlangen om zelf een bijdrage te leveren aan hoger bewustzijn en aan een diepere integratie van het enorme kosmische liefdesveld op aarde. In 2012 besluit ik de kennis en ervaring die ik in mij draag door te gaan geven.

Ik voel een verantwoordelijkheid de kennis en ervaringen die ik opdeed te delen en door te geven. Ik besloot de 5-jarige opleiding tot Levenstherapeut te gaan volgen bij School of Life die ik in 2017 succesvol afrondde.

Ik heb mezelf inmiddels ontmoet als een warme, sensitieve en wijze vrouw met een groot hart en speelse humor. Ik heb een passie voor natuur, kunst en mensen die streven naar hoger bewustzijn en zingeving. In mijn workshops en therapiesessies staan veiligheid, vertrouwen en een gelijkwaardigheid centraal. Ik heb een sterke verbinding met zowel moeder aarde als met universele liefde. Vanuit die verbinding ontmoet ik jou en jouw essentie en begeleid ik je meer en meer zelf contact te maken met jouw essentie zodat je je herinnert aan wie je werkelijk bent en je vanuit daar jouw authentieke keuzes in dit aardse leven kunt maken.

Opleidingen & Trainingen

Naast onderstaande opleidingen heb ik diverse trainingen en workshops gevolgd op het gebied van healing, systemisch werken, multi-dimensionaliteit en bewustwording bij onder andere het Nederlof Centrum, Jane Jubb,  Hans VeldersJoanne van Wijgerden, Anna Verwaal, Licht&DeBoer en Interakt.

  • 2013 - 2017 School of Life: Levenstherapie; spiritueel energetische lichaamsgerichte psychotherapie                                                                                                                           

  • 2016 Con Amore: HBO Medische Basiskennis                                   

  • 2013 Werken met DSM

  • 2012 Nederlof Centrum: Shin-Do                                                                                         

  • 2011 Usui Reiki 2

  • 2010 Usui Reiki 1

CRKBO_Docent.jpg
SOL_logo_regular.png