May I live like the lotus

at ease

in the muddy water.

Foto by SentaSophie

Tarieven

voor meer informatie over de verschillende sessies klik je op de sessienaam

Please reload

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

Studentenkorting
15% op bovenstaande tarieven (graag van te voren aangeven)
Factuur

Na de sessie ontvang je een digitale factuur, deze dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Grote motivatie, kleine portemonnee?

Ik wens eenieder een dieper contact met zijn essentie, daarin mogen kosten geen belemmering vormen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bied ik een aangepast tarief aan als er sprake is van een (aantoonbaar) minimuminkomen, bijzondere gezinsomstandigheden of andere oorzaken waardoor kosten een belemmering zijn. Ik maak hierover per situatie afspraken, voel je vrij om dit met mij te bespreken.

Afzeggen

Tot 24 uur voorafgaand aan een afspraak kan een sessie kosteloos geannuleerd worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.

Friederike (34 jaar)

Senta heeft mij verder geholpen op het gebied van levensvreugde voelen en ervaren. Aarden. Dichter bij mijn gevoel komen. Senta werkt vanuit haar hart met veel zorgvuldigheid en compassie. Ik heb mij enorm verbonden en gerespecteerd gevoeld tijdens haar behandelingen.

Dankzij Senta's liefdevolle begeleiding kan ik nu dichter bij mezelf blijven. Ik ben dankbaar en blij dat ik kan omarmen wat er is en los kan laten wat rijp is om los te laten. Ik heb meer liefde naar mezelf, kan beter mijn grenzen stellen en hoef niet meer telkens te zorgen voor een ander.

Mark (39 jaar)

Ik heb geleerd veel beter naar mijn gevoelens te luisteren en hoe ernaar te handelen.

Lieke (34 jaar)

Ik had iedere sessie het gevoel dat mijn verhaal veilig was. Ik heb bij Senta geleerd hoe ik naar mijn gevoelens kan en wat ik kan doen om daar beter naar te luisteren. Ik heb dankzij deze sessies mijn oude baan durven opzeggen en doe nu iets wat veel beter bij mij past.

Noelle (36 jaar)

​Copyright © 2016-2019 Senta Sophie Beckers